Krampe Sport behajtható tükör

Gyártó: Krampe
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 050-23393
Kívánságlistára teszem
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
Krampe Sport behajtható tükör
14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

Sportos, modern és biztonságos!

A Krampe KF Sport összecsukható kerékpáros visszapillantó tükör számos kerékpáros problémáját oldja meg, akik a mindennapi életben nehézségekkel szembesülnek a hagyományos tükrök kezelése során, de nem akarnak lemaradni a közúti biztonság további előnyeiről.
A Krampe KF1 visszapillantó tükörhöz (rendelési szám: 2290403) képest a KF Sport lényegesen dinamikusabb. A forgó mechanizmussal ellátott kormányrögzítő kisebb, és kevesebb helyet foglal el a kormányon. A kar kissé rövidebb, maga a tükör pedig már nem kerek, hanem szögletes, ami a sportos megjelenést szolgálja. Egyenes kormányú kerékpárokhoz alkalmas, bal oldalra szerelhető.
A tükör egy egyszerű csavaró mozdulattal behajtható. Például nem akadályozza, ha a kerékpárt keskeny kerékpártárolókban parkol, vagy amikor a kerékpártartón szállítja. A bicikli könnyebben tárolható, például a lakóautó hátsó garázsában, anélkül, hogy le kellene venni a tükröt.
A visszapillantó tükör kihajtásakor a korábbi beállítás a helyén marad, és nincs szükség fáradságos új beállításra. Elég egy egyszerű csavaró mozdulat az ellenkező irányba, és a biciklitükör visszaáll a megszokott állásba, ahol egyértelmű „kattanással” biztonságosan a helyére kattan.
Menet közben az összecsukható Krampe KF Sport nagy domború tükörfelülete különösen nagy betekintési szöget tesz lehetővé a mögötte haladó forgalom számára, ami jelentősen hozzájárul a közúti közlekedés biztonságának növeléséhez.

- gyorsan összecsukható
- nagy, domború tükörfelület - nagyobb látószög
- sportosabb és közelebb áll a motorhoz
- lehetőleg egyenes kormányra alkalmas
- növeli a közlekedés biztonságát, mert figyelemmel kísérheti a mögötte haladó forgalmat
- gyors és egyszerű összeszerelés
- Ha a tükör be van hajtva, a beállítás a helyén marad, és nincs szükség új beállításra
- Tükörfelület: kb 130 x 80 mm

Termékleírás:
Színe: fekete
Anyaga: alumínium
Összeszerelés (alkatrészek): bal oldali összeszerelés